Ledium Black Sparkle LED növényvilágítás kísérleti klímakamrában - MATE, Gödöllő

MATE Genetikai Intézet klímakamra LED világítás

Egy több, mint 40 éves Conviron klímakamra világítási rendszerét újítottuk fel a Black Sparkle Modular LED növénynevelő lámpáinkkal.

A megrendelő (MATE Genetikai és Biotechnológia Intézete) kívánsága az volt, hogy a 4,5 m2 hasznos alapterületű klímakamra régi fénycsöves+izzós világítását cseréljük ki a kor követelményeinek megfelelő LED növényvilágító rendszerre. Mivel ebben a klímakamrában folyamatosan futtatnak kísérleti projekteket, ezért szokatlanul nagy teljesítményt kellett beépíteni, egyenletes fényeloszlással, speciális spektrummal, fényerőszabályozással.

A teljesítményfelvétel maximális fényerőnél több, mint 1300(!) watt, 30 cm távolságból a PPFD értéke 700 µmol/m2/sec a teljes felületen. (A növények megvilágításánál a lux, mint a megvilágítás mértékegysége nem használható, mert az az emberi szem érzékenységét követi).

A rendszer egy időkapcsolóval programozható,

A klímakamrában 25 db. Ledium Black Sparkle növényvilágító LED modult szereltünk 5 speciális sínből álló keretre, majd az egészet sodronyokkal rögzítettük a fitotron mennyezetére, így szükség esetén a teljes rendszer magassága is állítható.

Black Sparkle® ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot Black Sparkle® LED növényvilágító rendszerünkre rövid űrlapunk kitöltésével.

"*" a kötelező mezőket jelöli

Dobd a fájlt ide, vagy
Engedélyezett fájl típusok: jpg, png, pdf., Max. file size: 10 MB, Max. files: 10.
    YYYY dot MM dot DD
    adatvédelem*
    Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

    Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Olvasd el a részleteket az adatvédelmi szabályzatunkban.